5x gezelligste beachclubs in Nederland – Five Line Label

5x gezelligste beachclubs in Nederland

'Opladen aan het strand'

Kan jij ook zo genieten van een dagje strand? Dat je niks meer nodig hebt dan gezellig met een vriend/vriendin de hele dag bij een fijne beachclub zitten? We feel you! Wat een geluk dat we in Nederland zoveel gezellige plekken hebben voor een dagje opladen. Wij delen onze favorieten;

1. ClubZand, Castricum aan Zee

Na een strandwandeling neerploffen bij ClubZand. Buiten op hun terras of binnen in de kas, overal word je meegenomen in een fijne sfeer. Good thing to know; hun kaart bestaat uit biologische en FairTrade producten en je zal er nooit een plastic rietje of suikerzakje vinden. Daar worden wij dan weer heel blij van! 
 

2. Walhalla, Harderwijk

Wie zegt dat beachclubs altijd aan de kust moeten zitten?  Walhalla bewijst dat een stadsstrand net zo goed kan! In de historische stad Harderwijk vind je een strandje aan het Veluwemeer. Ze hebben er regelmatig live muziek of DJ's die voor extra sfeer zorgen. Zeker op je lijstje zetten als je een dagje stad wil combineren met strand. 
 

3. Far out, Zandvoort

Zoals ze zelf zeggen; een beetje Ibiza, gewoon in Zandvoort. Bij beachclub Far Out waan je je echt even in Spanje. Aan elk detail in de styling is gedacht en door de rotan paracols, banken en ligbedden heb je echt een dagje vakantie. Tip van ons; lekker vroeg vertrekken want hun ontbijt is heerlijk!
 

4. Republiek, Bloemendaal

Deze favoriet mag niet ontbreken en benoemde we ook al in het artikel 'Clean interiors' vanwege hun stijlvolle interieur design. Bij Repuliek Bloemendaal ervaar je de luxe van vrijheid en ben je echt een dagje uit. Probeer zeker de pizza uit hun steenoven!
 

5. Hippie Fish, Zandvoort

We gaan toch weer even terug naar Zandvoort want Hippie Fish is te gezellig voor een drankje aan hun beachbar. En mocht jij ook verliefd worden op het mooie interieur, eens in de zoveel tijd geven ze een sale van de leukste items. Ook kan je er te leuke strandhanddoeken kopen, check it out!
 
Wij genieten nog even verder! Check hier wat onze beach flexplek was terwijl we deze blog voor jullie aan het schrijven waren
×