Our Dream – Five Line Label

Our dream

Alles begint bij een droom, een wens, een verlangen. Onze droom is dat we die van ons hier met jou mogen delen.

In ons persoonlijke leven hebben wij gemerkt dat een bewuste lifestyle gaat om ‘de tijd nemen’. De tijd nemen om even stil te staan, te checken hoe je je voelt en te ervaren in welke State je bent.

'Be aware of how you feel and radiate that.'

Wij kennen allebei het gevoel van meegaan in de rush. Toen we elkaar, als collega's, leerden kennen leefden we van deadline tot deadline. Wat we niet doorhadden is dat we onszelf en onze creativiteit daarmee juist tegenwerkten.

Eerlijk is eerlijk, we moesten hard op de rem trappen om uit dat patroon te komen. Eenmaal tot stilstand gekomen, voelden we meteen dat ideeën weer begonnen te stromen.

We brachten veel tijd door in de natuur, ontdekten wat omgeving en kleuren met ons doen en gingen weer voelen waar onze behoeftes lagen. In deze pure momenten is het zaadje voor ons eigen label geplant.

We wilden back to basic. Comfortabele kleding waarin we kunnen uitstralen wie we van binnen zijn. High quality producten die lang meegaan en een spiegel zijn voor hoe we ons voelen. In welke state, situatie of levensfase we ook zijn. 

We embrace your authenticity

Onze droom is om via Five Line Label een stukje van die bewuste lifestyle mee te geven. Te laten zien dat kleding op een sustainable manier geproduceerd kan worden en te inspireren dat jij je eigen droomleven bepaald door de keuzes die je elke dag maakt.

Wij geloven dat een positieve wereld begint bij jezelf. Daarom omarmen we jouw kracht, jouw authenticiteit. Daarmee kan jij de verandering maken. You have a choice and you can make a change!


Liefs,

Roshan en Susan

Roshan van Laar

Founder / Buyer

Susan Vaessen

Founder / Designer

×