Tips voor meer rust in je hoofd – Five Line Label

Tips voor meer rust in je hoofd

Je kent het vast wel, gedachtes die komen en gaan en de enige behoefte die je voelt is; rust. Gelukkig zijn daar hele handige tools voor. Ontdek wat voor jou werkt en je kan altijd jouw calmness momentje opzoeken wanneer je het nodig hebt.
Relax moment pakken met Yoga Nidra
House of Deeprelax helpt je

Yoga Nidra betekent slaap Yoga. Het is alleen de bedoeling dat je net niet gaat slapen. Het moment ervoor zorgt ervoor dat je bewustzijn tot rust komt en je even nergens aan denkt. De app van House of Deeprelax staat vol met fijne (mini)meditaties die je altijd en overal kan doen. Zoals ze zelf zeggen; je hoeft alleen maar te liggen, te luisteren en te genieten. En hoe fijn, 1 sessie staat gelijk aan 4 uur slaap! 

Check de app hierEen inspirerende podcast luisteren tijdens het wandelen
Pure woorden van Patrick Woord

Gewoon vanuit zijn auto of cafeetje op Bali praat hij over kwetsbare onderwerpen en deelt levenslessen vanuit zijn eigen ervaring. Lekker down to earth en heel puur. Dus als je soms even vastloopt, pak je koptelefoon en tune in tijdens een wandeling! 

PS. Hij heeft ook een heel tof coach programma en organiseert verschillende kleinschalige events. Check het hier.
Ontspannen video's kijken
Nowness

Even geen social media en andere prikkels maar fijne video's met kalmerende muziek. Het is wetenschappelijk bewezen dat klassieke muziek een rustgevend effect op ons heeft, 'The Mozzart Effect' wordt het genoemd. Ook wordt het gelukshormoon dopamine geprikkeld. Genoeg redenen om even te verdwalen in deze video van Nowness. 
Lezen, lezen, lezen 
Master your Mindset

Rust in je hoofd, wat betekent dat eigenlijk en waar ben je dan naar op zoek? Michael Pilarczyk schrijft dat je rust (en geluk) zal ervaren als jij je bewust wordt van je eigen denkwijze. Deze boeken geven handvaten om jouw gedachtepatroon te doorbreken en gedachtes die er niet meer toe doen, los te laten. 

Bestel hier 


Ben jij geïnspireerd of heb je tips die we aan deze lijst kunnen toevoegen? Laat het ons weten in de reactie hieronder :) Keep the Calmness! 


#stateofcalmness
×