Dance to express! Duurzaam naar een festival, kan dat? – Five Line Label

Dance to express! Duurzaam naar een festival, kan dat?

Dansen op een festival voelt als onbezorgd spelen zoals je dat als kind kon. Je voelt je vrij, het verbindt en het geeft je energie. Dat we niet zonder kunnen (het is bijna een basisbehoefte op zich) is wel duidelijk in Nederland. Er worden namelijk meer dan 1000 muziekfestivals per jaar georganiseerd en hoe belangrijk ze ook voor ons zijn, ze hebben helaas wel veel impact op het milieu. En dat erkende één van de grootste festivals van Nederland DGTL ook en zijn, met hun sustainable en vooruitstrevende oplossingen, het meest duurzame festival van de wereld geworden!

Zo zal je op het terrein van NDSM werf in Amsterdam alleen composteerbare toiletten vinden, krijg je herbruikbare bekers, kan je alleen betalen met je bankpas (geen plastic munten meer), krijgen artiesten lokale voeding en draait alles op zon en wind energie. 
Klik op de play button want deze miniserie wil je zien, hier worden de vijf (toeval bestaat niet) belangrijkste onderwerpen uitgelegd. Wij weten zeker dat je met deze duurzame info nog veel lekkerder danst ;)


#stateofclarity

×