Energy boost tijdens 5 days of Clarity – Five Line Label

Energy boost tijdens 5 days of Clarity

Merk jij ook, dat wanneer de zomer eraan komt, je behoefte hebt aan meer energie? Weer zin hebt om er op uit te gaan, leuke uitjes te plannen en dansend door het leven te gaan?

Onze State of Clarity staat voor die energie. Energie om te stralen vanuit jouw kracht en puurheid. 'Gewoon' lekker te leven en te genieten van de mooie dingen en mensen om jou heen. Straal jouw energie uit! 

Het is bewezen dat de kleur wit ons een gevoel geeft van helderheid. Een kleur die meer puurheid uitstraalt bestaat niet. Daarom dragen we het ook liever in de zomer. Wij zijn ervan overtuigd dat de kleur die je draagt een spiegel is voor hoe we ons voelen. Als jij bijvoorbeeld meer de behoefte hebt om te cocoonen en tijd voor jezelf te nemen, zal je (onbewust) minder snel voor wit kiezen. 

Dus heb jij zin om je zelfverzekerd te voelen en dit uit te stralen? Lekker in je vel te zitten en leuke dingen te gaan doen? Wij geven tips voor meer energie, inspiratie voor leuke uitjes en meer tijdens onze 5 days of Clarity! 

Wij hebben er zin in.

Together in a State of Clarity!


P.S. Stay tuned voor een te leuke give away actie. Eentje waar je écht veel energie van krijgt! 


×