In gesprek met founder Roshan van Laar – Five Line Label

In gesprek met founder Roshan van Laar

''Doe de dingen waar jij gelukkig van wordt''


Roshan is de oprichtster van Five Line Label. 5 vragen om mij beter te leren kennen :)Wat is je levensmotto? 

‘Doe de dingen waar jij gelukkig van wordt'
Door dit motto te gaan volgen ben ik een veel gelukkiger mens geworden. Door af en toe even stil te staan en een spiegel naar jezelf voor te houden kom je achter heel veel dingen. Naar mijn mening kunnen er alleen maar betere en mooiere dingen uit jezelf komen als je even bij jezelf incheckt. Het voegt echt iets toe aan je persoonlijke groei en geluk.
Wat doe je naast Five Line Label waar je gelukkig van wordt? 

Waar ik heel blij van wordt zijn mijn vriendinnetjes en familie. Weekendjes weg met de meiden verheug ik me altijd op. Ik hou er ook van om leuke, nieuwe plekjes te ontdekken in de wereld. Ik vind zelf dat ik dat nog te weinig doe, dus daar moet ik nog verandering in brengen ;) Verder geniet ik enorm van heerlijk uit eten gaan en een wijntje!

''Tijdens het wandelen kan ik alles even loslaten en hoef ik niet na te denken.''


Hoe bewaar je rust? 

Wanneer ik mij rusteloos voel helpt het altijd om een lekkere lange wandeling te maken in de natuur. Tijdens het wandelen kan ik alles even loslaten en hoef ik niet na te denken. Als ik dan weer thuis ben is mijn mind clear. Daarnaast zet ik voor het slapen gaan af en toe een meditatie aan. Ik merk dat ik daardoor minder droom en rustiger wakker wordt. 

Nog een andere tip om de rust te bewaren in een drukke periode, is een To Do list maken en deze stap voor stap verwerken.Wie of wat inspireert je?

De mensen die het dichts bij mij staan zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Mijn ouders hebben mij altijd gesteund in alles wat ik doe en zij inspireren mij ook om het beste uit mezelf te halen. Ik geniet van de mensen die ik vaak zie, zij inspireren mij met hun verhalen en levenservaringen. Ik kan op hele verschillende momenten ineens een idee krijgen. Dat ligt echt aan de plek waar ik ben. Ik denk er niet teveel over na maar laat dat gewoon gebeuren. Ik probeer er altijd zo veel mogelijk voor open te staan.5 things you love.. 

Mijn lieve kater Yoda (ja, ik ben Star Wars fan ;))
Het nemen van een full body massage
Hockeyen en Hip Hop danslesjes
Heerlijk op vakantie gaan en nieuwe plekken ontdekken
Muziek luisteren en series/films kijken
×