Top 5 yoga studios en stilte retreats – Five Line Label

Top 5 yoga studios en stilte retreats

Awake the State of Balance in you! 

Hoe kan je beter tot rust en jezelf komen dan in een fijne yoga studio of stilte retreat? Wij delen ons favoriete lijstje (die ook nog op onze bucketlist staan).  

 

1. One Day Retreat Ibiza

Lauri van One Day Retreat heeft de mooiste spots ontdekt midden in de rauwe natuur van het eiland. Ze geeft daar yogalessen individueel of in een groep. Ook kan je bij haar terecht voor reiki sessies en mooie hiking routes. Wij zien onszelf al helemaal staan met uitzicht op magische rots Es Vedra! 

2. Anouk Maas Yoga

Zangeres en actrice Anouk Maas (je kan haar ook kennen van Expeditie Robinson) is yoga- en breathwork docente en organiseert retreats in Nederland en op Ibiza. Op een rustgevende plek kan je jezelf een paar dagen even helemaal afsluiten van de buitenwereld. Zoals ze zelf zo mooi omschrijft; 'Balance the body, center the mind'. Wil je een Yogalesje van haar volgen? Check dan Vondelgym in Amsterdam. 

3. Delight Yoga

Alleen voor de sfeer wil je hier al een keer een kijkje nemen! Delight Yoga heeft een studio in Amsterdam en Den Haag waar ze yoga en ayurveda geven. Ook voor een heerlijk massage of privé sessie zit je hier helemaal goed en mocht je de droom hebben om zelf teacher te worden? Delight Yoga geeft ook trainingen.

4. Hippie Retreats 

Voor vrouwen, door vrouwen. Pauline en Nathalie van Hippie Retreats organiseren cacao ceremonies, yoga dans en circles waar je alles kan en mag delen. Door de veilige plek en de verbinding met elkaar en jezelf kom je helemaal in je kracht te staan. Echt een boost voor je gelukshormoon en zelfvertrouwen. 5. Noah Surf House Portugal 

Een retreat in Portugal kan niet ontbreken in ons lijstje en wat een parel is Noah Surf House! Ze geven yogalessen op sup boards, je kan er heerlijk (biologisch) eten en drinken bij hun beach house met uitzicht op zee en als je een dag actief wil zijn kan je ook hiken of een surfles meepakken. De perfecte plek om je hoofd leeg te maken. ×