5x leukste natuurhuisjes in eigen land – Five Line Label

5x leukste natuurhuisjes in eigen land

Voor mooie natuurhuisjes hoef je niet altijd de grens over. Even onthaasten is heerlijk op deze bijzondere plekken in Nederland. Welke komt op jouw bucket list?Anna Cabin - Brabant

Wauw, we beginnen met het meest eco vriendelijke en unieke design! Niet voor niets dat Anna Cabin al meerdere prijzen heeft gewonnen want hier klopt alles. Hier voel je je echt verbonden met de natuur omdat je de cabin zelf kan verschuiven. Zo beweeg je mee met het weer en heb je steeds een andere ervaring. Zie jij jezelf al liggen onder de sterrenhemel? of wakker worden in het bad welke verborgen zit in de vloer? Geloof ons, het gevoel hier is magisch!
Bekijk meerPoole House
 - Gelderland

Natuurhuisjes met luxe, ontworpen door een Nederlands stel die ooit zijn begonnen met een vakantiehuisje voor hunzelf. Wat een geluk voor ons dat ze er meerdere zijn gaan bouwen voor de verhuur. Op de meest mooie en unieke plekjes in Nederland. Poole House is favoriet voor quality time met vrienden of je gezin. Open haardje aan, muziekje op de achtergrond. Do you need more?
Bekijk meer
Het Wylde Pad
 - Friesland

For the wild ones! We zijn niet alleen als een blok gevallen voor de super knusse appartementen, boshuisjes en yurts maar juist ook voor de passie die je overal op het terrein voelt. Want als iemand weet hoe je gezelligheid kan creëren is het styliste De Huismuts wel. Samen met haar vriend heeft ze deze droom waargemaakt. Wil je weten hoe? dan moet je echt hun leuke vlogs kijken op YouTube. Ook organiseren ze super toffe events dus zet deze maar op je lijstje! 
Bekijk meer


 
Tiny House Mori - Veluwe

We love tiny houses! En deze, van interieur fotografe Muk van Lil, is er eentje om in de gaten te houden. Haar liefde voor minimalisme en kennis van interieur komt helemaal samen in haar ontwerp. Als je van het bos en serene Japanse rust houdt (Mori betekent bos in het Japans), krijg je zeker weten nieuwe energie tijdens je verblijf.
Bekijk meer
Love Bubbles - Achterhoek

Yes, ook dit is Nederland en helemaal ingericht voor jou en je soulmate. Midden in het Achterhoekse landschap loopt een idyllisch paadje naar de love bubble. Dit leuke huisje met wellness is voor 21 uur te boeken en heeft alles in huis om voor even de tijd te vergeten.
Bekijk meer


#stateofbalance

×