5 days of Balance – Five Line Label

5 days of Balance

Disconnect to connect.

Tv, social media, sociale contacten. We krijgen veel prikkels in ons dagelijks leven. Daarom is het fijn om af en toe even uit te tunen en misschien zelfs wel offline te gaan.

Door de stilte op te zoeken (in de natuur) zie en hoor je ineens veel meer. Je staat open en je hebt gesprekken die je anders niet had gehad. Antwoorden komen vanzelf. Het kan soms onwennig voelen en een tegenstrijdig gevoel geven maar balans is ook ervaren dat je, door een stapje terug te nemen juist weer stappen vooruit kan maken.Healthy body, healthy mind

Zie je lichaam als je voertuig. Je mag er in wonen. We ruimen ook ons huis op om er lekker in te kunnen leven. Gun jezelf een gezond en vitaal lichaam want dan zit je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel en dat uit zich weer in meer energie.

Balans gaat om je energie aan hetgeen geven waar je ook energie van terug krijgt. Dit is voor iedereen persoonlijk dus blijf inchecken bij jezelf waar je behoefte aan hebt en waar jij blij van wordt.

Tijdens onze 5 days of Balance geven we inspiratie, tips, starten we elke ochtend met een positieve affirmatie en wacht er een hele leuke give away op je!

Wij hebben er zin in.

Together in a State of Balance!PS. Jouw balance moment delen? Super leuk! Tag ons en gebruik #inastateoffiveline 

×